opc_loader

Wensenlijst

Verzending

Verzendkosten

Binnen Nederland
Voor bestellingen onder € 20 zijn de verzendkosten € 6,95
Bestellingen tussen € 20 - € 30 zijn de verzendkosten € 4,95
Gratis verzending bij bestellingen boven € 30
       
België en Duitsland:
Voor bestellingen onder € 30 zijn de verzendkosten € 9,95
Bestellingen tussen € 30 - € 40 zijn de verzendkosten € 7,95
Gratis verzending bij bestellingen boven € 40

   

Het is ook mogelijk je pakket op te halen bij een DHL of PostNL punt, geef dit aan bij de opmerkingen van je bestelling.

    

Levering

Het is momenteel erg druk bij de postverzendbedrijven, hou rekening met wat vertraging bij levering van je bestelling. Alvast bedankt voor de begrip en geduld.

Onze levertijd is 1-2 werkdagen. Afwijkende levertijden kunnen voorkomen bij bestellingen die:

1. I.v.m. drukte niet dezelfde dag de deur uit gaat
2. Vertraging bij postverzendbedrijf
3. Het product is niet meer op voorraad (zodra dit het geval is, nemen wij contact met je opnemen)

waardoor de levertijd kan uitlopen met een dag. De status kan je ten alle tijden in je account zien en word ook per mail verstuurd.
  
Je bestelling wordt verzonden met PostNL of DHL. De norm is dat als je bestelling vandaag verzonden is volgende dag geleverd word mits er geen van de bovengenoemde punten voorkomen. Je kan je bestelling dan ook altijd volgen met de Track & Trace code die je per mail ontvangt.

     

Verkeerd adres

Let er goed op dat het juiste adres is ingevoerd, check dit in de bevestigingsmail. Als je een verkeerd adres invult bij het afrekenen, kun je dit nog laten corrigeren totdat de bestelling verzonden is. Neem daarvoor contact op met de klantenservice. Als de bestelling al verzonden is naar het verkeerde adres, dan kunnen wij je bestelling alleen opnieuw versturen wanneer de vervoerder het pakket naar ons retourneert. In dat geval rekenen wij € 6,95 omdat het pakket opnieuw verstuurd moet worden.

    

Niet thuis?

De bezorger probeert het pakket dan bij de buren te bezorgen. Is dit niet gelukt, dan kun je je bestelling de volgende werkdag ophalen bij de op de kaart aangegeven ophaallocatie. Je pakket dien je binnen 7 dagen op te halen.